Plezier in Leren

Coaching

Na een kennismakingsgesprek met ouder(s) maak ik kennis met het kind. We gaan samen op ontdekking of er een hulpvraag is en hoe we hieraan gaan werken. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Er is geen vaste route. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen, passend bij het kind. Een coachingsgesprek is zeker niet alleen praten. Ik zet graag spellen of een creatieve activiteit in om te werken aan het doel van het kind.

GevoelsVerkenner®

Met de GevoelsVerkenner® gaan we op zoek naar jouw gevoelswereld. Je maakt kennis met de verschillende verkenners en zij helpen je om vanuit verschillende posities bewust te worden van je gevoelens. Door gebruik te maken van gevoelskaarten, vragenkaarten van de verkenners en verschillende werkvormen, krijg je vaak meer inzicht in de gevoelens die er zijn.

Deze methodiek is ook heel fijn om in te zetten naast de Remedial Teaching die ik geef. Als een bepaald vak op school niet zo lekker loopt, doet dat ook wat met de gevoelens van een kind. Een combinatie van RT en coaching aan de hand van de GevoelsVerkenner® is voor mij eigenlijk vanzelfsprekend geworden.

Ben je nieuwsgierig geworden of het werken met de GevoelsVerkenner® passend is voor je kind? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek, dan neem ik je mee in deze mooie wereld van de GevoelsVerkenner®

Teken je gesprek

Door te werken met Teken je gesprek, waarbij ik gebruik maak van een gesprektekening met kleuren en symbolen, kan ik je inzicht geven op verschillende vraagstukken.

Het uitwerken van een vraag of probleem middels teken je gesprek, helpt jou om tot een oplossing te komen!