Plezier in Leren

Coaching

Een coachingstraject start altijd met een kennismaking met ouders en daarna met het kind. Samen gaan we op zoek naar de hulpvraag en onderzoeken we hoe we hieraan gaan werken. Dit kan op verschillende manieren. Hierbij kan je denken aan spellen, creatieve werkvormen,  Teken je Gesprek en nu ook met de GevoelsVerkenner!

GevoelsVerkenner

Met de GevoelsVerkenner® neem ik je mee op ontdekkingsreis in je eigen gevoelsleven. De verschillende verkenners geven je inzicht en helderheid in je gevoelswereld. Ze helpen je om bewuster en creatiever te worden in het voelen. Je hoeft het gevoel niet uit de weg te gaan of te laten verdwijnen. De verkenners laten allemaal iets zien hoe je met gevoelens om kunt gaan.

Ik kan je begeleiden in het proces om je gevoelens weer een plekje te geven, ze mogen er zijn. Vanuit een verlangen, wens, doel of situatie ontdekken we het Gevoelslandschap en maken we kennis met de verschillende verkenners.

De GevoelsVerkenner® methodiek van Greetje Welten bestaat uit verschillende materialen die goed ingezet kunnen worden voor verschillende situaties. Hierdoor is er altijd een passende werkwijze.

Nieuwsgierig of de verkenners iets voor jou kunnen betekenen? Tijdens een intakegesprek vertel ik je er graag meer over en kunnen we vervolgafspraken maken voor een (kort) traject.

Teken je Gesprek

Door te werken met Teken je Gesprek maak ik gebruik van verschillende gesprekstekeningen. Hiermee creëer ik inzicht in de verschillende vraagstukken. Het uitwerken van een vraag of probleem middels teken je gesprek, helpt jou om tot een oplossing te komen!